Tanit Plana i Laia Ramos: Exercicis de memòria aplicada. Dijous 28 de novembre a L’Aparador!

flyer-electrònic-11

De què serveix recordar el passat? Quines narratives despleguem per relatar-lo? Amb Exercicis de memòria aplicada s’ha convidat persones de Mollet del Vallès que han viscut la Guerra Civil a recordar-ne les vivències i transformar-les en imatges. La possibilitat de rememorar el passat ha anat acompanyada d’un procés de reflexió a l’entorn dels usos de la memòria històrica i els seus mitjans.

S’ha comptat amb la col·laboració dels següents testimonis: Jaume Boix, Pere Fortuny, Àngela Tomàs i Jaume Vilà.

Alhora, s’ha organitzat un càsting per aconseguir actors que facin de figurants. Han participat: Blanca, Juan José Asensio, Isidre Botjosa, Anna Cerdà, Guillermo Guiadanes, Gala Guillan, Alex Katib, Adrià Pessarrodona, Alan Pol Peña, Arlette Peña, Francesc Xavier Peña, Aurora Pérez, Eduardo Pérez, Joan Pey, Jordi Plana, Oliver del Pozo, Soledad Quer, Francisca Teruel, Marçal Torras i Iris Vicente.

Dijous a les 18,30h, abans de l’inauguració de l’exposició, tindrà lloc al Museu CONSTEL·LACIÓ MOLLET: Guiats per Rosaria Simone i Rosó Carreras i, a partir de les experiències narrades de quatre persones de Mollet que van ser testimonis de la Guerra Civil Espanyola quan eren infants, participarem en una experiència ritual de reconciliació amb el passat.

 

Publica un comentari

Required fields are marked *
*
*

A %d bloguers els agrada això: