El Gegant-Menhir en miniatura, a O O O O O

Una miniatura del Gegant-menhir es podrà veure a l’exposició O O O O O,  que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de setembre al Taller Pou de la Figuera, 16, a Barcelona.

La proposta es presenta de manera ben contundent: “Acabem l’estiu amb la ressaca dels Jocs de Londres i la melancolia mediatitzada del 20è aniversari de les olimpíades de Bcn-92.  El Cobi ens revisita fent-nos recordar aquell fiestón eufòric en un moment de descrèdit generalitzat, reescenificant tot allò que un macro-espectacle representa i les empremtes que deixa…”. En els temps convulsos en què ens trobem, esperem que l’exposició marqui un bon inici de la temporada.

Pel que fa a la miniatura del Gegant-Menhir que s’hi presenta, és producte de les propostes d’un taller que Oriol Garriga ha desenvolupat a l’Espai Infants de l’Escola Eart, de l’associació Experimentem amb l’Art, a partir del projecte que va elaborar Lola Lasurt a L’Aparador. Les autores de la miniatura són Les Marsupilamis, un col.lectiu format per Alba Singh, Allegra Abril i Ada Zapater.

Així mateix ja sabeu que el Gegant-Menhir original es troba dipositat al Museu Joan Abelló i que el podeu sol·licitar per la seva participació en cercavil·les i actes socials de tota mena.

Us deixem amb una imatge que ens fa arribar Quim Packard de la seva visita al projecte d’Antonio Gagliano que actualment es troba a L’Aparador. Quim Packard, director de l’Última Institució també participa a l’exposició O O O O O.

Anuncis

Publica un comentari

Required fields are marked *
*
*

%d bloggers like this: